میوه موز وارداتی

مشخصات میوه موز وارداتی 

%d9%85%d9%88%d8%b2-%d9%88%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%aa%db%8c

مشخصات اصلی موز :

moz

واردات موز:

واردات و عرضه موز سبز از معتبر ترین تولیدکنندگان کشورهای اکوادور، هندوستان و آسیای جنوب شرقی از جمله فیلیپین انجام می شود.
موز وارداتی شرکت فاخر بهناد پامچال تحت نظارت متخصصین و در واحدهای مجهز و با روش های بهداشتی و مدرن، شستشو، فرآوری و در کارتن های  ۱۳٫۵ و ۱۸٫۵ کیلوگرمی  بسته بندی و عرضه می شود.

خواص موز

– محافظ قلب

موز برای سلامت قلب بسیار مفید است. این میوه سرشار از پتاسیم است که این ماده معدنیِ الکترولیت، جریان الکتریسیته را در بدن شما منتقل می‌کند. این جریان الکتریسیته برای ضربان قلب حیاتی است. خوردن منظم موز همچنین از سیستم گردش خون در برابر فشارخون بالا،‌ تصلب شرائین و سکته قلبی جلوگیری می‌کند. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) از موز به عنوان داروی فشارخون و سپر حفاظتی قلب در برابر سکته و حملات قلبی یاد می‌کند.

– داروی افسردگی و افت خُلق‌

در صورتی که احساس افسردگی می‌کنید یا از سندرم پیش از قاعدگی رنج می‌برید داروی شما موز است. زیرا موز می‌تواند با کاهش افسردگی، علایم سندرم پیش از قاعدگی را نیز به حداقل برساند. موز سرشار از «تریپتوفان» است. این ماده در بدن تبدیل به ماده شیمیایی «سروتونین» می‌شود که یک ناقل عصبی و بهبوددهنده خلق و خو در افراد است. علاوه بر این ویتامین B6 موجود در این میوه به داشتن خواب آرام و منیزیم نیز به آرامش عضلات کمک می‌کند.

– بهبود گوارش و کاهش وزن

موز سرشار از فیبر خوراکی است. این ماده به حفظ تعادل وزن کمک می‌کند. خوردن روزانه یک عدد موز می‌تواند ۱۰ درصد از فیبر مورد نیاز بدن را تامین کند. علاوه بر این ویتامین B6 موجود در موز از ابتلا به دیابت نوع ۲ جلوگیری کرده و به کاهش وزن نیز کمک می‌کند. در مجموع، موز یک غذای بسیار عالی برای کاهش وزن است زیرا علاوه بر داشتن طعم شیرین، سیرکننده هم هست و در نتیجه اشتها را فرو می‌نشاند. این میوه همچنین به تعادل قندخون در طول مدت ورزش کردن و فعالیت‌های جسمانی کمک می‌کند.

– بینایی

اگرچه خاصیت هویج بیش از سایر خوراکی‌ها برای چشم زبانزد شده اما باید بدانید که موز نیز به همین نسبت برای چشم‌ها خاصیت دارد. موز حاوی مقدار اندک اما مورد نیاز ویتامین «آ» برای بدن است که این میزان برای حفاظت از چشم‌ها، حفظ بینایی و همینطور بهبود بینایی در شب حیاتی است. ویتامین آ محتوی ترکیباتی است که از غشاء اطراف چشم محافظت می‌کند. این ترکیبات همچنین تشکیل‌دهنده پروتئین‌هایی هستند که نور را به قرنیه چشم منتقل می‌کنند. موز نیز مانند سایر میوه‌ها به جلوگیری از تحلیل و ضعف عضلانی کمک می‌کند.

– استحکام استخوان‌ها

موز اگرچه سرشار از کلسیم نیست اما با این حال به دلیل املاحی که در مجموع دارد برای استحکام استخوان‌ها مفید است. موز حاوی مقدار فراوانی «فروکتوالیگوساکارید» است که این ماده، پروبیوتیک‌های مفید برای دستگاه گوارش را به تحرک وامی‌دارد. فروکتوالیگوساکارید همچنین قابلیت جذب کلسیم در بدن را تقویت می‌کند.

– سرطان

برخی شواهد نشان می‌دهد مصرف متعادل موز احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد. نتایج یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ میلادی در سوئد انجام شد نشان داد زنانی که بیش از ۷۵ وعده میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان کلیه در آنها ۴۰ درصد کاهش می‌یابد. در میان این میوه‌ها موز جزو موثرترین‌ آنها معرفی شده است. زنانی که در هفته چهار تا شش عدد موز می‌خورند خطر ابتلا به سرطان کلیه در آنها به نصف کاهش می‌یابد. موز به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی‌اکسیدان «فنولیک» در پیشگیری از ابتلا به سرطان کلیه بسیار مفید است.

– پوست موز، خوراکی یا سمی

شاید شناخته‌شده‌ترین و متداول‌ترین خطری که از پوست موز به ذهن می‌رسد سرخوردن روی آن است اما باید بدانید که پوست موز سمی نیست و در واقع یک خوراکی سرشار از مواد مغذی است. اگرچه خوردن پوست موز چندان متداول نیست اما از دیرباز در برخی غذاهای آسیایی یک پای ثابت بوده است. پوست موز معمولا به صورت پخته یا سرخ شده مصرف می‌شود.

اگرچه پوست موز به صورت خام یا ترکیب با سایر میوه‌ها هم قابل خوردن است. پوست موز شیرینی خود میوه موز را ندارد اما هرچه موز رسیده‌تر باشد پوست آن نیز شیرین‌تر است.

پوست موز نیز مانند میوه آن سرشار از پتاسیم، منیزیم، فیبر و تریپتوفان است. میزان فیبر موجود در پوست موز بسیار بیشتر از فیبر موجود در خود میوه است. پوست موز همچنین محتوی «لوتئین» است که این ماده یک آنتی‌اکسیدان تقویت‌کننده بینایی است و از چشم در مقابل تابش اشعه ماوراء بنفش و رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.

 

دمای نگهداری موز:

قبل از زرد شدن کامل موز، بهتر است آنرا در دمای اتاق نگهداری کرده و از قرار دادن آن، درون یخچال خودداری نمایید، البته در این شرایط به هیچ عنوان نباید دمای موز از ۳۰ درجه سانتیگراد تجاوز کند.

دمای مناسب نگهداری موز برای مدت طولانی، بین ۱۳ تا ۱۴٫۵ درجه سانتیگراد است، ضمن اینکه قرار دادن موز سبز در دمای زیر ۱۳ درجه سانتیگراد می تواند موجب افت کیفی و آسیب موز شود.

زمانی که موز کاملا زرد شد می توان آنها را داخل یخچال قرار داد، که در این صورت نگهداری در یخچال می تواند روند شیمیایی خراب شدن موز زرد را به تاخیر بیاندازد. از قرار دادن موز در کنار سایر میوه ها و سبزیجات خودداری نموده و حتی الامکان موز را در پلاستیکهای در بسته نگهداری کنید.